Container De Mol Recycling Gent

Containerverhuur Gent: De Mol Containers

Container huren in Gent en omstreken

Heeft u werken gepland in uw huis of tuin? Heeft u renovatiewerken te doen, maar kan u geen weg met het puin? Bent u werkzaam in de bouwwereld en heeft u een container nodig? Wij hebben de oplossing voor u; wij verzorgen containerverhuur in Gent en omstreken zowel voor bedrijven als voor particulieren.

En daar blijft het niet bij, omdat De Mol Containers onderdeel is van De Mol Recycling, kunnen wij ervoor zorgen dat het afval gratis milieuvriendelijk wordt gerecycleerd. In ons depot in Gent verwerken en recycleren we allerlei soorten afval, van steenpuin tot groenafval. Een container huren bij De Mol Containers is dus uw steentje bijdragen aan een milieuvriendelijk Gent.

Uw oplossing voor elke soort afval

De Mol containers biedt u oplossingen voor elke soort afval; gemengd bouw – en sloopafval, steenpuin, groenafval, enzoverder. We verhuren containers in verschillende maten en soorten in en rond Gent en garanderen voor elke klant een goede prijs. Een container huren bij De Mol is heel gemakkelijk; u kiest welke container u wenst te huren op basis van afval en afmeting, wij leveren de container op de gewenste datum en komen die achteraf opnieuw ophalen wanneer dat voor u past.

Voor meer concrete informatie over de soorten containers en afmetingen, bekijk de over ons pagina.

Waarom kiezen voor De Mol containers?

  • Afvalverwerking met 100% respect voor het milieu
  • Een snelle service aan de scherpste prijzen
  • Zowel voor bedrijven als particulieren
  • Doorlopend open van 7u tot 17u30
  • Ook geopend op zaterdagvoormiddag